Voorstellen

Hallo!
Mijn naam is Yalou Berrens en ben de gelukkige mama van zoontje Jurre (3 jaar). Wij wonen samen met papa in het midden van het land in een heerlijk appartement welke is omgetoverd in een waar speelgoedwalhalla voor kinderen.
De liefde voor duurzaam kinderspeelgoed zat er al vroeg in en langzaam breidde onze collectie speelgoed uit tot hysterische vormen. Ik vind altijd wel een goed excuus om de kleine man te trakteren op iets nieuws, dus ben je nog op zoek naar een waterdichte smoes? Ook daar kan ik je bij helpen!
Sinds een maand help ik Esther vrijwillig met het schrijven van teksten, het bedenken van acties en het opzetten van advertenties. Ik zit vol ideeën maar soms ook niet voorradig. ????
Heb je dan ook een leuk idee? Schroom niet om contact met mij op te nemen. Wellicht kan ik jouw idee goed gebruiken!
Speelse groet,
Yalou
Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.
De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 63 reviews.