Sale bij Kiddeaus!

Wij houden op zaterdag 28 september 2019 een bijzondere en feestelijke uitverkoop via onze veel bezochte Facebook pagina.

We starten om 18:00 uur onze spectaculaire uitverkoop. Elke 3 minuten plaatsen we een van onze mooie artikelen op Facebook voor een super scherpe prijs…. De verkoop gaat de hele avond door! Zodra het artikel is uitverkocht is zie je deze niet meer terug die avond! Er zijn een paar eenvoudige regels van toepassing die wij die dag bovenaan de pagina plaatsen. Jouw aankoop is exclusief verzendkosten. Uiteraard worden je aankopen verzameld en in een keer verzonden (wellicht samen met een vriendin om de verzendkosten te kunnen delen).

Wij kijken er al naar uit, en wie niet! Pak je kans op extra voordeel tijdens de Sale bij Kiddeaus! Koop nu vast in voor de feestdagen die al duur genoeg zijn en voorkom dat het favoriete cadeautje uitverkocht is… dat is nooit leuk.

En om je te helpen houden we nu ook alvast een kleine leuke sale op onze webshop.  Kom langs en sla je slag! We hebben veel leuke spulletjes tot maar liefst 50% korting. Wij houden regelmatig een sale dus hou onze webshop en Facebook pagina in de gaten zodat je helemaal niets mist. Je kan je ook nog inschrijven voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd helemaal up-to-date!

Dus, profiteer van onze speciale sale dag met geweldige aanbiedingen. Heb je vragen of op zoek naar iets bijzonder, neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

Tot zaterdag 28 september 2019

Lieve groet,

Esther

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.
De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 63 reviews.