Ecologische knutsel spullen

Wij van Kiddeaus zijn natuurlijk helemaal gek van speelgoed, en wij weten heel goed dat het zelf maken en knutselen een erg leuke bezigheid is voor kinderen. Het gaat ook eigenlijk een beetje dubbelop; Zowel het knutselen en het spelen is leerzaam en leuk tegelijk! Het oog van Kiddeaus viel meteen op Playmais welke in verschillende soorten en maten te verkrijgen is. Kiddeaus heeft onder-meer de Leeuw, Hond, Dino & Prinses nieuw in haar assortiment. Het blijkt een succes te zijn en met de herfst en winter in het verschiet een super-leuk cadeau voor kinderen.

Wat het mooie is aan dit knutselwerk is dat je geen lijm nodig hebt maar gewoon een bakje met water, een doekje en creativiteit. En mocht de creativiteit even niet lukken dan kan je die creativiteit hier gratis downloaden .

Natuurlijk is er nog veel meer leuks om gezellig te knutselen, en maar al te vaak ligt het succes bij de eenvoud! Kiddeaus heeft een gevarieerd assortiment en we hebben de leukste – en vaak eenvoudigste – knutselspullen in een top 3 gezet!

1. Boetseer klei gekleurde staafjes

Eindeloos, echt onvoorstelbaar hoe leuk kinderen hier mee spelen! Creativiteit komt er vanzelf uit als kids zelf mogen bedenken wat ze graag willen maken. Eindeloos speelplezier voor een regenachtige dag (en ik moet bekennen dat ik zelf graag meespeel ???? )

2. Unicorn vingerverf

Voor de kleine van Gogh’s onder ons, hier is je kans! Deze Unicorn Vingerverf is mateloos populair. Zeker als je met meerdere kinderen werkt en er samen gewerkt moet worden!

3. Stiften

Gaan deze ooit nog verdwijnen? Het help in concentratie en doorzettingsvermogen. De wil om het af te maken is enorm.. Want naar mate je verder kleurt wil je resultaat zien. Verslavend ???? maar o zo leuk!

Veel knutsel plezier!

Lieve groet Esther

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 63 reviews.